BudownictwoB2B: OknaidrzwiB2B DachyB2B InstalacjeB2B WykańczanieB2B PrzegrodyB2B
 
 
Szukaj według województwa

Wybierz województwo:

 
 
Realizacje

Kompleks sportowy dla Uniwersyteckiego Centrum Medycznego w Groningen

Na czas gruntownej przebudowy pomieszczeń Uniwersyteckiego Centrum Medycznego w Groningen, Neptunus wzniósł dla uczelni półtrwały kompleks sportowy o powierzchni 600 m2.

W kompleksie sportowym dla Uniwersyteckiego Centrum Medycznego w Groningen, oprócz dwóch sal sportowych z szatniami i pomieszczeniami sanitarnymi, Neptunus zadbał również w pełni o wykończenie gabinetów lekarskich i sal zabiegowych.

Charakterystyczna jest zmienna wysokość tego kompleksu sportowego, ponieważ w przypadku hal sportowych wynosi ona 10 m, natomiast sale zabiegowe i pomieszczenia biurowe mają 8 m wysokości.

Półtrwała konstrukcja w niczym nie ustępuje stałej budowli i przewiduje się, że będzie eksploatowana przez ponad pięć lat, do czasu zakończenia renowacji pomieszczeń uczelnianych. Po tym okresie tymczasowy kompleks będzie można całkowicie zdemontować i przeznaczyć do innych zastosowań.

logo footer